Usein Kysytyt Kysymykset

Erikoiskahvista erikoisen tekee sen laatu, ja laadukas matka tilalta kahvikuppiisi. Erikoiskahvia kasvatetaan juuri oikeissa olosuhteissa, josta löytyy mineraalirikasta maaperää, sijainti korkealla merenpinnasta katsottuna, luonnon varjot ja erityiset mikroilmastot. Ainoastaan täydellisenä käsinpoimitut kahvimarjat valitaan käyttöön ja ne käsitellään äärimmäisen tarkasti osaavien viljelijöiden toimesta. Sen jälkeen parhaat vihreät pavut paahdetaan ammattipaahtajien toimesta, jotta voit nauttia täydellisestä kupillisesta. Erikoiskahvien parhaat ominaisuudet löytyvät tuoksusta, makeudesta, hapokkuudesta, täyteläisyyydestä, jälkimausta ja yleisestä tasapainosta.

Kyllä voit, The Coffee Boxin tilaukset ovat täysin joustavia. Voit keskeyttää, ohittaa toimituskerran ja perua tilauksesi täysin milloin tahansa ja niin usein kuin haluat. Voit hallita tilaustasi kirjautumalla sisään tilillesi.

Paahdamme kahvisi vasta tilauksesi jälkeen, annamme papujen jäähtyä ja tarvittaessa jauhamme ne ihan viime tingassa ennen toimitusta. Toimitusaika paahtimoltamme kotiisi kestää enintään noin neljän arkipäivän verran. Siis esimerkkinä - mikäli tilaat maanantaina klo13 mennessä, niin pääset nauttimaan kahvistasi perjantaihin mennessä.

Jos tilauksestasi on yli neljä arkipäivää, niin ota meihin yhteyttä | hello@thecoffeebox.fi

Teemme parhaamme, että toimitamme sinulle vain parasta. Jos et kuitenkaan nauttinut kahvistasi, niin lähetäthän meille sähköpostia osoitteeseen hello@thecoffeebox.fi. Lähetämme mielellämme ilmaisen korvikkeen palautteesi mukaisesti - pitäisikö kahvin olla vahvempaa, tummempaa vai kenties vähemmän hapokas? Halutessasi voimme myös antaa 100% rahat takaisin.

Hyviä uutisia - toimitamme myös isompia eriä esimerkiksi toimistoille. Olethan yhteydessä sähköpostitse osoitteessa hello@thecoffeebox.fi

Pakkaamme kahvimme erittäin ohueen pakkaukseen joka on suunniteltu varta vasten mahtumaan postilaatikosta sisään. Pakettimme on kokoa 270mm x 190mm x 20mm.

Tottakai! Toistaiseksi kuitin lataaminen suoraan verkkosivuiltamme ei vielä ole mahdollista, mutta lähetäthän sähköpostia osoitteeseen hello@thecoffeebox.fi niin toimitamme kuitin pikimmiten.
On kysymys? Ota yhteyttä meihin!

LÄHETÄ MEILLE SÄHKÖPOSTIA hello@thecoffeebox.fi

Mikä on The Coffee Box?

The Coffee Box toimittaa kotiovellesi viikottain uusia ja tuoreita kahvimakuja ympäri maailman. Hankimme maailmanluokan erikoispapuja suoraan itsenäisiltä viljelijöiltä, paahdamme ne pienissä erissä ja toimitamme sinulle muutaman päivän kuluessa. Näin saat valmistettua ja nautittua parasta mahdollista kahvia - kotona!

Jokainen kahvi on ainutlaatuinen - paahdamme sen äärimmäisellä tarkkuudella juuri täydelliseksi, jotta sinä voit nauttia parhaasta mahdollisesta mausta.

The Coffee Boxin etiketeissä lukee "paahtamispäivämäärä" parasta ennen-päiväyksen sijaan!

Viikottain uusi maku!

Lähetä meille sähköpostia - hello@thecoffeebox.fi
Seuraa meitä!