Näin The Coffee Box toimii

1. Paahdamme kahvin vasta tilauksesi jälkeen

Kahvimme paahdetaan ja halutessasi jauhetaan äärimmäisellä tarkkuudella juuri ennen toimitusta.

2. Tuore kahvi toimitetaan suoraan kotiovellesi

Pakkaamme kahvin pakkaukseen joka on suunniteltu mahtumaan postilaatikostasi sisään. Ei tarvetta käydä postissa noutamassa.

3. Sinä valmistat elämäsi parhaat kahvit

Vastaanottamasi kahvi on paahdettu vain muutamia päiviä ennen sen nauttimista. Näin kahvi on oikeasti tarkoitettu nautittavaksi.
Lisätietoa kahvistasi

The Coffee Boxilla meitä kiinnostaa ylitse kaiken se, millaista kahvi kupissasi on. Tehtävämme on auttaa sinua valmistamaan parasta mahdollista kahvia kotonasi.

Laatu on syvällä The Coffee Boxin toiminnan ytimessä. Me tutkimme maailman erinomaisimpia kahvinvalmistajia ja ostamme pavut suoraan tuottajilta. Kahvien ainutlaatuiset piirteet ovat papujen alkuperämaan, ilmaston ja ammatitatoisten viljelijöiden osaamisen lopputulos. Valitsemme kahvimme vain parhaista olosuhteista, vain kun tiedämme viljelijöiden poimineen ne juuri sopivan kypsinä, ja vain kun pavut ovat käsitelty oikein tuodakseen parhaat maut esille.

Erikoiskahvit, aivan kuten viinirypäleet, saavat makunsa maaperästä, paikallisesta mikroilmastosta, luonnon varjosta ja valmistusmenetelmistä jotka ovat joka alueelle ominaisia. Vielä tärkeämpänä erikoiskahveissa ovat niiden taustalla olevien viljelijöiden, yleensä sukupolvien mittainen, kokemus kunnon pavun kasvattamisesta.The Coffee Box -tiimi

Karolis on luovan teknologian startup-maailman kasvatti jossa kahvi on kaikki kaikessa. Ei ihmekään, että hän on koko joukkueemme suurin kahvinörtti. Karolis nauttii eniten Aeropressistä.

Karoliksen rinnalla The Coffee Boxissa seisoo Sandra joka on juonut kahvia jo... no, pitkään. Sandran päivät ovat yhtä jatkuvaa keskustelemista joista parhaat keskustelut käydään parhaan kahvin ääressä. Sandran mielestä mikään ei päihitä vanhaa kunnon cafetiereä!

Kahvinmetsästäjämme ja ammattipaahtajamme on Vytautas, joka on työskennellyt päivittäin kahvin parissa jo vuodesta 1999 saakka. http://www.huracan.lt Suoranainen kahvivelho, siis. Vytautas on myös Cup of Excellence -kilpailun tuomari, joka on käytännössä erikoiskahvimaailman Oscar-palkinto. Kahvimme pääsee siis melko kovan seulan läpi!

Tilaa The Coffee Boxin jäsenyys  >>
Lähetä meille sähköpostia - hello@thecoffeebox.fi
Seuraa meitä!